/Конкурси
Конкурси 2018-06-26T15:17:19+00:00
1405, 2019

КОНКУРС – Ерасмус+

Мај 14, 2019|Конкурси|

Почитувани студенти, објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+ за зимскиот семестар во академската 2019/20 година. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+ каде [...]

0511, 2018

КОНКУРС – Ерасмус+

Ноември 05, 2018|Конкурси|

Почитувани студенти, објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+ за летниот семестар во академската 2018/19 година. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+ каде [...]