/Konkurset
Konkurset 2018-06-25T10:44:37+00:00
1004, 2021

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Prill 10, 2021|Konkurse|

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs10042021

0704, 2021

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Prill 07, 2021|Konkurse|

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs07042021

0204, 2021

Konkurs – Erasmus+

Prill 02, 2021|Konkurse|

Të nderuar studentë! E shpallim të hapur konkursin për aplikim në Programin për shkëmbim ERASMUS+ për semestrin dimëror të vitit akademik 2021/2022. Në faqen e internetit të Universitetit të Tetovës [...]

1703, 2021

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Mars 17, 2021|Konkurse|

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs17032021

1003, 2021

Konkurs – ERASMUS +

Mars 10, 2021|Konkurse|

Shpallje për ERASMUS + I nderuari staf akademik dhe staf administrativ i Universitetit të Tetovës! Universiteti i Tetovës shpall të hapur Konkursin për aplikim në Programin për shkëmbim ERASMUS+ për [...]

0803, 2021

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Mars 08, 2021|Konkurse|

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs08032021