Насловна/Конкурси
Конкурси2018-06-26T15:17:19+02:00
2710, 2022

Конкурс – Erasmus +

Октомври 27, 2022|Конкурси|

Соопштение - ЕРАЗМУС + Почитуван академски и административен кадар на Универзитетот во Тетово, Универзитетот во Тетово објавува конкурс за апликација на Програмата за размена - ЕРАЗМУС+ за летниот семестар во [...]

1407, 2022

Конкурс – Доквалификација

јули 14, 2022|Конкурси|

Врз основа на чл. 110, а согласно член 141 од Законот за високото образование („Службен весник на Република Македонија“,бр.  82/2018 и 178/21год.),  Решението за акредитација бр. 18-12190/3 од 13.09.2021 година [...]

Go to Top