Насловна/Конкурси

Конкурс – Прв циклус 2022/23

Врз основа на член 103 и 149 од Законот за високо образование на РСМ (82/18), Уредбата со законска сила за споредување на Законот за Високо Образование (76/20 и 116/20), Статутот на Универзитет во Тетово, Правилникот за прв циклус на студии,  Одлуката на Владата на Република [...]

2022-07-13T10:23:19+02:00јули 13, 2022|

Конкурс – Ерасмус+

Почитувани студенти, Ве информираме дека објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово: www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+, каде што имате можност да ги видите универзитетите и студиските насоки со кои имаме потпишан договор за соработка. Онлајн апликацијата [...]

2022-06-07T09:31:45+02:00Јуни 07, 2022|
Go to Top