Loading Events
Federata Panshqiptare Vatra-The Hearth  me kryetar Ahmet Giaffo, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore Shqiptaro-Amerikane “Shqipe e Arizonës”(AACC), Shkolla Shqipe Arizona (ACCA),  Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Grave të Arizonës(AAWAA) kanë vendosur të organizojnë nje simpozium me teme:
“Roli I Arvanitasve në organizimin dhe fitoren e Revolucionit Grek”
Simpoziumi do të organizohet online, në platformën ZOOM, më 22 Maj.