//Arlind Farizi
Arlind Farizi 2018-10-10T15:20:40+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ARLND FARIZIPOEZIA DHE IDENTITETIJETA E RE2323-3362010
ARLIND FARIZIALBANIAN LITERATURE AS A PART OF EUROPIAN LITERATUREID-EST 247201018576079
ARLIND FARIZIPERSONAZHI SI SHENJËFILOLOGJIA116-232013
ARLIND FARIZILITERARY EVOLUTION OF MURAT ISAKU'S LYRICSANGLISTICUM225-302013
ARLIND FARIZIESEISTIKA E SHQIPTARËVE NË MAQEDONIINTERNATIONAL JORUNAL OF ALBANOLOGY1/1-225-37201318579485
ARLIND FARIZIE TASHMJA E PËRJETSHMMEFILOLOGJIA256-652014
ARLIND FARIZIZËRI NARRATIV NË PROZËN E KADARESËALBNANOLOGJIA3-445-522015
ARLIND FARIZIPRANIA E TRIVIALITETI GJUHËSOR NË ROMANET BASHKËKOHORE SHQIPTAREALBANOLOGJIA3-465-722015
ARLIND FARIZIPERSONAZHI NË LETËRSINË SHQIPE QË KRIJOHET NË MAQEDON ALBANOLOGJIA556-612016
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ARLIND FARIZIPRIRJET STILISTIKE TË MODERNITETIT NË LIRIKAT E MURAT ISAKUTKONFERENCË NDËRKOMBËTARE ORGANIZUAR NGA FAKULTETIT I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT, UEJL,TETOVE
ARLIND FARIZILETËRSIA SHQIPE SI PJESË E LETËRSISË EVROPIANESEMINARI III ALBANOLOGJISËOHËR2008
ARLIND FARIZIFOLKLORI SI EMOCIONSEMINARI III ALBANOLOGJISËSHKUP2009
ARLIND FARIZILETËRSIA SHQIPE NË MAQEDONI LETËRSI E TJETRITKONFERENCË NDËRKOMBËTARE TË ORGANIZUAR NË FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA NË SHKODËRSHKODËR2010
ARLIND FARIZILETËRSIA SHQIPE VËSHTRIM DIAKRONIKTAKIMI I PESTË VJETOR NDËRKOMBËTARTIRANË2010
ARLIND FARIZIPOETIKA E VENDLINDJES NË LIRIKAT E JOSIF BAGERITSIMPOZIUMI SHKENCOR KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS TË RILINDASIT JOSIF BAGERIT TETOVË2011
ARLIIND FARIZIIMAZHI I TJETRIT NË POEZINË E BEQIR MUSLIUTKONFERENCË NDËRKOMBËTARE TË ORGANIZUAR PËR NDER TË POETIT BEQIR MUSLIUGJILAN2011
ARLIND FARIZIIMAZHI I LETËRSISË SË KRIJUAR NGA ISMAIL KADARE SEMINARI V ALBANOLOGJISËTETOVË2011
ARLIND FARIZIPAVARËSIA E SHTETIT SHQIPTAR NË TRILLIN E KRIJUESVE SHQIPTARË NGA MAQEDONIASEMINIAR IVTETOVË2012
ARLIND FARIZITJETRI NË ROMANET E ISMAIL KADARESËKONFERENCË NDËRKOMBËTARE ORGANIZUAR NGA FAKULTETIT I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMITUEJL TETOVË2012
ARLIND FARIZIMUZEU PRIVAT I MURTEZAN EMËRLLAHUT, NJË KONTRIBUT MODEST PËR TRASHIGIMINË KULTUROREKONFERENCË RAJONALE E ORGANIZUAR NGA ITKSHSTRUGË2012
ARLIND FARIZILETËRSIA E PAINTERPRETUAR E KADARESËKONGRESI I KATËRT BALLKANIKUSHT, TETOVË2012
ARLIND FARIZILETËRSIA SHQIPE NË MAQEDONI, FORMAT DHE MURETKONFERENCË DOKTORATE, UNIVERSITETI I TIRANËS, FAKULTETI I FILOLOGJI HISTORISËTIRANË2013
ARLIND FARIZIIMAZHOLOGJIA KRAHASUESE SHQIPTARO MAQEDONASEKONFERENCËS SË DYTË NDËRKOMBËTARE TË FAKULTETIT FILOZOFIKTETOVË2014
ARLIND FARIZI KADARE NJË LEXIM SEMIOLOGJIKKONFERENCË SHKENCORE KOMBËTARE, QENDRA PËR MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE DHE STUDIME BALLKANIKTETOVË2014
ARLIND FARIZITESTIMI EKSTERN I STUDENTVE DHE DOUBLE CONTROL-IKONFERENCË NDËRKOMBËTARE E ORGANIZUAR NGA EUROPIAN CENTER SNSHKUP2014
ARLIND FARIZIKADARE NJË LEXIM JOIDEOLOGJIKSEMINARI VI ALBANOLOGJISËTETOVË2014
ARLIND FARIZI LETËRSIA DHE SUFIZMI - NAIM FRASHERI NË KËNDVËSHTRIMIN E PROF.DR.ALI VISHKOSKONFERENCË SHKENCORE PËR PROF. DR. ALI VISHKON, SHOQATA TRADITATETOVË2014
ARLIND FARIZIPRIRJET STILISTIKE TË MODERNITETIT NË LIRIKAT E MURAT ISAKUTKONFERENCA E IX SHKENCORE NDËRKOMBËTARE KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË ABDILAZIS ISLAMIT E MURAT ISAKUTTETOVË2015
ARLIND FARIZIPERSONAZHI NË LETËRSINË SHQIPTARE QË KRIJOHET NË MAQEDONIKONFERENCA E FAKULTETIT TË FILOLOGJISËTETOVË2016
ARLIND FARIZI LETËRSIA SHQIPE NË MAQEDONI DHE TËHUASIMI LETRAR SEMINARI X ALBANOLOGJISËTETOVË2016
ARLIND FARIZIANALIZË KRAHASUESE E PERSONAZHIT TË KADARESË DHE STAROVËSKONFERENCA E FAKULTETIT TË FILOLOGJISËTETOVË2016
ARLIND FARIZI HEROI DHE ANTIHEROI NË ROMANET E ISMAIL KADARESËST SCARDUS INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION, SCIENCE, TECHNOLOGY, INNOVATION, HEALTH ENVIRONMENT TETOVË2016
ARLIND FARIZILIDHJA DHE LETËRSIA,KONFERENCA SHKENCORETETOVË2016
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ARLIND FARIZITIPOLOGJIA E PERSONAZHEVE NE ROMANET E ISMAIL KADARETRINGA TETOVE2016
ARLIND FARIZIROMEO PAJTETËR DUHET TË VDESË BREZI2001133326523-4
ARLIND FARIZIDIÇKA SI DASHURI ÇABEJ200214456852-4
ARLIND FARIZIPATURPËSIA E MENDIMIT PATURPËSIA E MENDIMIT NOSITI20111526445-6
ARLIND FARIZIUNIVERSI I VENDLINDJES NË LIRIKAT E MURAT ISAKUTTRINGA20121645166550-4
ARLIND FARIZITJETRI - ESEEURO PRINT2014164153215-5
ARLIND FARIZITIPOLOGJIA E PERSONAZHEVE NË ROMANET E ISMAIL KADARESËTRINGA20151476688-4
ARLIND FARIZIJEPI ZË PIKËLLIMËSEURO PRINT201617887755-5
ARLIND FARIZIKUR TSHTRIJË BUTË NPROZËARMAGEDON20175195551-5

View publications by citation.

Publications, in process.