Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
SHERIFI ISAKPOLITICAL AND MILITARY PROCESS IN CROATIA EUSERICSS VI 2015 VOL. 2269-27120159788890916359
ISAK SHERIFI EMIR DALIPIDIPLOMACIA E ALI PASHE TEPELENESDISKUTIME1/2166-18120121857-825
ISAK SHERIFIKRIZA NË ISH JUGOSLLAVI-KOSOVAVIZIONE21429-4362014
ISAK SHERIFIINTERNATIONAL PRESS AND DIPLOMATIC CIRCUMSTANCES IN KOSOVO IN THE YEARS MEDITERRANEAN JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES19/5274-281201420392117
SHERIFI ISAK, VETON ZEJNULLAHUPOLITICAL TRANSITION IN FORMER YUGOSLAVIAINTERNATIONAL JOURNAL KNOWLEDGEVOL. 20.3156920172545-4439
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
SHERIFI ISAK, ASANI SKENDERADEM JASHARI NE KUJTESEN E BASHKEVEPRIMTAREVE NGA TROJET SHQIPTARE TE MAQEDONISEJASHARAJT DHE LUFTA CLIRIMTAREPRISHTINE
SHERIFI ISAKPOZITA E SHQIPTAREVE TE MAQEDONISE PAS VITEVE TETEDHJETE E NJELEVIZJA POPULLORE E KOSOVES NE VITET E TETEDHJETA DHE HERONJTE REXHEP MALA, NUHI BERISHA, BAJRAM BAHTIRI E ZIJA SHEMSIUT SHKUP
SHERIFI ISAKHISTORIA POLITIKE E SHPERBERJES SE JUGOSLLAVISEVAZHDIMESIA HISTORIKO GJUHESORE DHE ETNOKULTURORE E SHQIPTAREVE PERMES MIJEVJECAREVETIRANE
ISAK SHERIFIREVOLTA STUDENTORE E VITIT TETEDHJETE E NJESEMINARI I IV ALBANOLOGJIKTETOVO
ISAK SHERIFIVEPRIMTARIA POLITIKE E JUSUFIT, KADRIUT DHE BARDHOSHITTHEMELIMI I LEVIZJES LPKPRISHTINE
ISAK SHERIFIINTERNATIONAL PRESS AND DIPLOMATIC CIRCUMSTANCES IN KOSOVO IN THE YEARS ICSSBUKURESHT-RUMUNI9788890916311
ISAK SHERIFI SKENDER HASANIJASHAR BEJ SHKUPI NE BURIMET E KOHESLIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENITPRIZREN
SHERIFI ISAK, ZEJNULLAHU VETONINTERNATIONAL CONFERENCES AS A TOOL FOR PREVENTING AND RESOLVING CONFLICTS WITH SPECIAL EMPHASIS ON THE CASE OF FORMER YUGOSLAVIA KNOWLEDGE IN PRACTICEBANSKO BULGARIA2545-4439
ISAK SHERIFISFIDAT PAS PERFUNDIMIT TE LUFTES NE KOSOVE DHE QASJET EVROPIANE NE ZGJIDHJEN E TYREKERKIME HISTORIKESHKUP978-9989-9860-2-4
ISAK SHERIFIPOLITICAL AND MILITARY PROCESS IN CROATIAEUSERTURQI9788890916359
ISAK SHERIFITHE ROLE OF INTERNATIONAL MISSIONS DURING THE CONFLICT IN BOSNIA ANDHERZEGOVINABALKAN YESTERDAY TODAY AND TOMORROWINSTITUTE FOR CULTURAL AND SPIRITUAL HERITAGE OF ALBANIANS IN SKOPJE
ISAK SHERIFITHE INTERNATIONAL COMMUNITY ROLE AND NATO INTERVENTION IN KOSOVO -KUMANOVO AGREEMENTMEDITERRANEAN JOURNAL OF SOCIAL SCIENCESTIRANA20392117
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
GRUP AUTORESHDEMONSTRATAT POPULLORE TE VITIT GJASHTEDHJETE E TETE NE TETOVEITSHKSH2018978-608-4653-78-3
ISAK SHERIFI TRANZICIONI POLITIK DHE KONFLIKTET NE ISH JUGOSLLAVILUMA GRAFIK TETOVE2018978-608-66300-0-3
ISAK SHERIFIKOSOVA TETEDHJETE E NJE-TETEDHJETE E NENTE REFLEKTIMI NE MAQEDONIARBERIA DESIGN-TETOVE2016978-608-236-074-4
ISAK SHERIFIDEZINTEGRIMI I JUGOSLLAVISEARBERIA DESIGN-TETOVE2016978-608-236-075-1

View publications by citation.

Publications, in process.