//Luljeta Isaku
Luljeta Isaku 2018-10-12T09:50:48+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
LULJETA ISAKUPËRBALLJA E RENDIT ME ANARKINË, COGIOT3292007
LULJETA ISAKUMITI NJË KRIJIM SHUMËSHTRESORCOGITO6242009
LULJETA ISAKUI ÇMENDURI DI ÇKA ËSHTË ÇMENDURIA ART VISION2009
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
LULJETA ISAKUUTOPIA ESTETIKE SI VETËDIJE MITIKE DHE KUJTESË HISTORIKEUSHT2008/
LULJETA ISAKULEKSIKONI I ARTEVE DRAMATIKEINSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINËS2010/
LULJETA ISAKURILEXIME I, ARBERIA DISAJN2012/
LULJETA ISAKURILEXIME IIARBERIA DIZAJN2014/

View publications by citation.

Publications, in process.