//Fatmir Sulejmani
Fatmir Sulejmani 2018-10-10T15:22:14+00:00

Error requesting data: cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
SULEJMANI, FATMIRLIDHJA E PRIZRENIT DHE BETEJA E FAIK KONICËS PËR JETËSIMIN E PROGRAMIT TË SAJINSTITUTI I HISTORISË ALI HADRI PRISHTINË AKADEMIA E STUDIMEVE ALBALOLOGJIKE TIRANË DHE INSTITUTI I TRASHËGIMISË SHPIRTËRORE E KULTURORE TË SHQIPTARËVE SHKUPPRIZREN, KOSOVË2018
SULEJMANI, FATMIRFAIK KONICA DHE ABC-JA SHQIPEVENDIMET VIZIONARE TË KOMISIONIT PËR ALFABETIN ESHQIPTAR TË VITIT NJËMIJ E NËNTËQIND E TETË DHE KONTRIBUTI I FAMILJES QIRIAZIMANASTIR2017
SULEJMANI, FATMIRE QESHURA QË ÇARMATOSI PERËNDITËSEMINARI XI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË - UTUT - TETOVË2017
SULEJMANI, FATMIRPRITJA E VEPRËS ROMANORE TË LUAN STAROVËS NGA LEXUESIT SHQIPTARË DHE MAQEDONASAKADEMIA E SHKENCAVE E SHQIPËRISËTIRANË2015
SULEJMANI, FATMIRSTATUSI I LËNDËS GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI NË SHKOLLAT E R. SË MAQEDONISË DJE DHE SOTKONFERENCA VII NDËRKOMBËTAREUEJL
SULEJMANI, FATMIRPORTRETI LETRAR I LUAN STAROVËSQENDRA KULTURORE TURKE YONUS EMRESHKUP
SULEJMANI, FATMIRLUAN STAROVA KOLOSI LETËRSISË EVROPIANEFESTIVALI I LETËRSISËORLLAN, KOSOVË
SULEJMANI, FATMIRMUZEU I KUJTESËS SHQIPTAREKONFERENCA IX SHKENCORE NDËRKOMBËTAREUEJL
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
FATMIR SULEJMANIHAMAMI I KASABASË TUN-BATUNSHKUP1994
FATMIR SULEJMANIGJAHU I QORRAVEKLUBI LETRAR2000
FATMIR SULEJMANI MIFTAR MEMETINËNË TEREZA PËR TË VARFËRITBREYI NËNTË2000
FATMIR SULEJMANIMUZGU I MENDJESBREZI NËNTË2002
FATMIR SULEJMANIADEM KASTRATIGALERIA NACIONALE E R. M2005
FATMIR SULEJMANIDR. JUSUF REXHEPIBREZI NËNTË2006
FATMIR SULEJMANIFAIK KONICA - ESEISTBREZI NËNTË2011
FATMIR SULEJMANILËKURA E DERRITBREZI NËNTË2012
FATMIR SULEJMANISAGA BALLKANIKE E LUAN STAROVËS - NJË LEXIM HERMENEUTIK BREZI NËNTË2012
FATMIR SULEJMANITË JETOSH NË SHKRETISHTEBREZI NËNTË2017
FATMIR SULEJMANIPËRSIATJE UT2018
FATMIR SULEJMANI PËRKTHIM - LUAN STAROVA OMER KALESHI - BISEDASHKUP2018
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - BRANISLLAV SINADINOVSKI, SHQIPTARËT ORTODOKSË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISËUT2016
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - ALEKSANDËR MATKOVSKI, KRYENGRITJA E DERVISH CARËSBREZI NËNTË2012
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - NUSRET PLLANA, TERRORI I SERBISË PUSHTUESE MBI SHQIPTARËT UT2013
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - RUSOMIR BOGDANOVSKI, KËSHTJELLA PREJ HIRISHKUP2007
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - LUAN STAROVA, KURBANI BALLKANIKBREZI NËNTË2005
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - MESHA SELIMOVIQ, DERVISHI DHE VDEKJA SHKUP1999
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - VANÇO POLIZAREVSKI, LOT DHE MARGARITARËQENDRA KULTURORE PËR FËMIJË2000
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - SHKËLZEN TUZI, PALLATIQENDRA KULTURORE PËR FËMIJË2000
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - SELVINAZE ABAZI, FOTOGRAFITËQENDRA KULTURORE PËR FËMIJË2003
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - VISAR KRUSHA, KARTOLINATQENDRA KULTURORE PËR FËMIJË2003
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - MËHALLA JONËSHKUP1997
FATMIR SULEJMANIPËRKTHIM - GRUP AUTORËSH, LIBRA TË ILUSTRUAR PËR FËMIJË EDIZIONI CARTEDIT1997

View publications by citation.

Publications, in process.