Kompania farmaceutike ZEGIN, si njëra ndër kompanitë më të mëdha dhe më të sukseshme në vendin tonë, me qëllim të zgjerimit të ekipit të saj, hap konkurs për punësim për të gjithë studentët të cilët duan që të avancohen profesionalisht.

Kualifikimet e kërkuara:

VSS – farmacist;

SSS – Teknik i farmacisë;.

Njohuri të shkelqyera në paketën Office.

Studentët që kanë ndonjë përvojë pune do të kenë përparësi. Përveç të ardhurave të larta mujore, ata gjithashtu do të kenë edhe bonuse në përputhje me rezultatet e arritura.

Afati për aplikim është deri më 21.6.2019!

Për të aplikuar dërgoni Cv në gjuhën maqedonase, me mbishkrimin FARMACIST I DIPLOMUAR OSE TEKNIK I FARMACISË, në email adresën: kariera@zegin.com.mk.