Насловна/Neshat Ajruli

About Neshat Ajruli

This author has not yet filled in any details.
So far Neshat Ajruli has created 129 blog entries.

Повик за апликанти

Мултикултура објавува: Повик за апликанти од Академијата за волонтери, почнувајќи од 12.07.2018 година. Младите во текот на тримесечниот период ќе можат да стекнат нови вештини поврзани со претприемништвото, авокатството, активизмот, уметноста и занаетчиството, човековите права, слободниот говор и безброј игри и социјални активности. Ги покануваме [...]

2018-07-09T09:23:27+02:00јули 06, 2018|

Конкурс – трет циклус

Во согласност со членот 108, ставот 12, од Законот за високо образование („Службен весник на Република Македонија“ бр.35/’08, 103/’08, 26/’09, 99/’09, 115//10, 17/’11, 51/’11, 123/’12, 15/’13, 24/’13, 41/’14,116/’14, 130/’14, 10/’15, 20/’15, 98/’15, 145/2015, 154/2015, 30/2016 и 127/16); членовите144 и 205 од Статутот на Универзитетот во [...]

2018-07-05T20:51:26+02:00Јуни 27, 2018|

Билтен бр. 131

Факултет за бизнис администрација Филозофски факултет Правен факултет Факултет за физичка култура Факултет за применети науки Преглед на теми за докторски дисертации

2018-06-26T14:01:40+02:00Јуни 21, 2018|

Конкурс – ЕЛЕМ

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД Електрани на Македонија (АД ЕЛЕМ) и Универзитет во Тетово, се распишува: Конкурс за доделување 5 стипендии за студентите на Универзитет во Тетово На конкурсот можат да се пријават: Редовни студенти на Факултетот кои се запишани за [...]

2018-06-26T14:02:51+02:00Јуни 19, 2018|

Конкурс за избор/реизбор

К О Н К У Р С За избор/реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово. За повеќе информации, преземи тукa: Kонкурс-04,06,2018 Iсправка_Конкурс-04.06.2018

2018-06-26T14:04:32+02:00Јуни 04, 2018|

Конкурс – IV Светско првенство Средно Барселона-2018

Светското првенство во универзитетите е спортско првенство наменето за стимулирање на спортот меѓу универзитетите преку промоција на игри на фер плеј, разновидност и вклучување. Во изданието од 2017 година, на овој настан присуствуваа 2.400 студенти од 70 универзитети, 30 европски земји, Африка, Блискиот Исток и [...]

2018-06-26T14:04:44+02:00Мај 23, 2018|
Go to Top