Njoftim

2019-01-31T16:02:19+00:00 Janar 31, 2019|

Lënda: Njoftim për afatin e mbajtjes së provimeve dhe regjistrimin e semestrit në ciklin e tretë të studimeve

 

Linku: Kërkesa për refuzim note dhe ankesa