//Njoftim – cikli i parë

Njoftim – cikli i parë

2018-07-10T22:46:20+00:00 Qershor 26, 2018|

Njoftim: për afatin e rregullt të SHTATORIT 2017/18, kushtet dhe kriteret e paraqitjes së provimeve dhe regjistrimin e semestrit DIMËROR 2018/19