Instituti mbi Biheiviorizmin dhe Pabarazinë (briq) shpall  konkurs për shkollën e dytë verore për ekonomi biheivioriste, që do të mbahet në Bon të Gjermanisë, në periudhën prej  8-12 korrik të vitit 2019.

Qëllimi i kësaj shkolle është t’i njohë studentët e diplomuar në ekonomi me tema të ndryshme hulumtuese në ekonominë biheivioriste.

Përfitimet

  • Shkolla verore do të organizohet dhe financohet plotësisht nga briq. Financimi është i kushtëzuar me pjesëmarrjen e plotë në shkollën verore;
  • Shpenzimet e udhëtimit për klasën ekonomike dhe gjashtë netë akomodimi përfshirë mëngjesin dhe vaktet tjera në program do të mbulohen sipas udhëzimeve të rimbursimit të

Si të aplikoni?

Ju lutemi paraqisni aplikimin tuaj këtu.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare.

Afati i fundit për aplikim është deri më 15.03.2019.