Bursat 2017/2018 – Cikli i parë i studimeve

NR. EMRI, PRINDI DHE MBIEMRI FAKULTETI PROGRAMI STUDIMOR MESATARJA
1 DIELLINA QENAN MEHMETI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 10.00
2 AGNESA AJLA FETAI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
3 FATBARDHA AJREDIN JONUZI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 10.00
4 LEARTA RAMAZAN LIMANI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 10.00
5 ARMANDA SELIM JUSUFI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 10.00
6 ERMIRA MEXHDI MEMETI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 10.00
7 ARBNORA ABDILAQIM AHMEDI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Gjeodezi dhe gjeoinformatikë 10.00
8 DRILON IDAJET MIFTARI Fakulteti i Shkencave Mjekësore Mjekësi e përgjithshme 10.00
9 MAJMIRE NEIM RAMADANI Fakulteti Filozofik Edukim special dhe rehabilitim 10.00
10 SHQIPE QAZIM MEMETI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.97
11 NADIRE ALIT HABIBI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 9.94
12 XHEMILE FATMIR SALIJI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.93
13 KALTRINA NEHAT SADIKI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 9.92
14 SARA JUSUF SELMANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.92
15 XHESINA ZULQUFLI FETAI Fakulteti Juridik Studime politike 9.92
16 MEVLUDE MAMUT SALIHI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Matematikë 9.91
17 GRESA MENDIM LITA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.91
18 ALBINA NESIM DURMISHI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.91
19 MIRLIND ISEN MURATI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.89
20 DRITA XHEMAIL JUSUFI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.89
21 SHEFKETE FAUZI REXHEPI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.89
22 MIRLINDA QENAN VRANGALLA Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.87
23 BERNA IMER MEJDI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.86
24 FATLINDA XHEVAT KUQI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.86
25 SARA HAKIK JAHIJI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.86
26 ALDA AVDIJA BEQIRI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.86
27 ALBIN BEKIM BEQIRI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi angleze 9.85
28 HËNSA NEHAT ARIFI Fakulteti Filozofik Histori 9.85
29 RUSHAN GAZMEND HODA Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Mekatronikë 9.84
30 MEVLANA MUSA VINCA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.83
31 ADELINA NEXHBEDIN BEADINI Fakulteti i Shkencave Mjekësore Mjekësi e përgjithshme 9.82
32 MENTOR FERSAN SULEJMANI Fakulteti Filozofik Edukim special dhe rehabilitim 9.81
33 ARBESA AFRIM ZIBERI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 9.81
34 BLERTA SHEFKI GRUBI Fakulteti Filozofik Filozofi 9.81
35 OMAR BINJAMIN AJRULI Fakulteti Juridik Studime politike 9.81
36 FLORIJE SHERIF ADEMI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.80
37 IGBALLE ZENULLA ABDIJI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.79
38 NURAJ SUHAT BAJRAMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.78
39 ARBNORA TEFIK SHABANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.78
40 NESHAT JONUS AJRULI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.78
41 ASRI ISMAIL NUHI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.78
42 BLERTA QAMIL SELIMI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.77
43 ANITA ISNET MERKO Fakulteti i Shkencave Mjekësore Infermieri 9.75
44 DIELLZA XHEVAHIR ÇELIKU Fakulteti Filozofik Edukim special dhe rehabilitim 9.71
45 BLENDIANA NAIM XHAMBAZI Fakulteti Filozofik Edukim special dhe rehabilitim 9.71
46 NAZIFE ABDULBARI ILJAZI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Fizikë 9.70
47 AQIM XHEMIL ILJAZI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.70
48 SARA REXHEP ALIU Fakulteti Filozofik Sociologji 9.69
49 AFËRDITA XHEVDET NUHIJU Fakulteti i Arteve Art dramatik 9.68
50 AMIR SHEMSEDIN QAMILI Fakulteti Juridik Kriminalistikë 9.68
51 FAIK NAFI SELIMI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi angleze 9.67
52 MELISA XHELAL KREKA Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Gjeografi 9.67
53 XHEJDA SHINASI MEMEDI Fakulteti Filozofik Filologji orientale 9.67
54 ARB NESIM SEFERI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.67
55 JETON FEJZI FAZLIJA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.65
56 SAJMIRA XHEMAIL SALIU Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.64
57 DONITA SADRI MEMETI Fakulteti i Shkencave Mjekësore Farmaci 9.64
58 TEUTA JUSUF XHELADINI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi gjermane 9.64
59 ARTA AVDILHALIM HALILI Fakulteti Pedagogjik Pedagogji 9.64
60 REJHANE EKREM JONUZI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi angleze 9.63
61 SHQIPE IMER SMAILI Fakulteti Filozofik Edukim special dhe rehabilitim 9.63
62 NURAN FAREDIN MUSTAFOV Fakulteti i Administrim Biznesit Administratë biznesi 9.61
63 ARTA BAJRAMALI ZEJNELI Fakulteti i Arteve Art dramatik 9.60
64 XHEMILE ADIL SEJDINI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Inxhinieri transporti dhe komunikacion 9.60
65 GENTIANA LULZIM MEHMEDI Fakulteti Filozofik Pedagogji 9.58
66 AFRODITA KURTISH XHAFERI Fakulteti i Arteve Art dramatik 9.57
67 FLORA NAFI DOKO Fakulteti i Shkencave Mjekësore Farmaci 9.57
68 SAMIJE EMSHI NESIMI Fakulteti Filozofik Filologji orientale 9.57
69 BLEDAR EMIN ZEJNELI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.56
70 SARA JUSUF ABDIJI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.55
71 EVISA RUHI HODA Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.55
72 BEATRISA QAZIM KOLECI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Inxhinieri transporti dhe komunikacion 9.55
73 SUHEJLA SELAUDIN GANI Fakulteti i Administrim Biznesit Administratë biznesi 9.54
74 SABRIJE ABDULGAFAR TEFIKI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.54
75 EDONA SHABAN HYSEINI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi maqedone 9.53
76 VLERA AHMET SHABANI Fakulteti Filozofik Pedagogji 9.52
77 SHAHINE IZMIT MEHMEDI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi gjermane 9.52
78 ZELIJE ALIT IBISHI Fakulteti Ekonomik Financa-kontabilitet 9.51
79 ENXHI SERMIJET SHERIFI Fakulteti i Kulturës Fizike Kulturë fizike dhe shëndetësi 9.51
80 ENISA BESIR MEHMEDI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.50
81 BLERONA AJREDIN DAUTI Fakulteti Pedagogjik Pedagogji 9.50
82 BERAT SELIM NEBI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.50

Bursat 2017/2018 – Cikli i dytë i studimeve

NR. EMRI, PRINDI DHE MBIEMRI FAKULTETI PROGRAMI STUDIMOR MESATARJA
1 ZEMËRART NEXHAT ASANI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Mekatronikë 10.00
2 BESA FATMIR LIMANI Fakulteti Ekonomik Financa, kontabilitet dhe revizion 10.00
3 BLINERA RAMI REXHEPI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
4 FATJONA ADEM ABDULLAHI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 10.00
5 ELJESA AFRIM ZIBERI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 10.00
6 DURIM SHABAN ALIJA Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 10.00
7 FATJONA KADRI SELA Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 10.00
8 KUSHTRIME AZBI ISMAILI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 10.00
9 EDITA IBRAIM DAUTI Fakulteti Filozofik Sociologji 9.97
10 ADMIRIM SEADIN XHAFERI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.93
11 LUNDRIM NEBI OXHA Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 9.92
12 PLEURETA IBADET ISMAILI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.90
13 ANDI EROLL SADULLAI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 9.89
14 BEISA QAMIL SELIMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.88
15 MERAL QENAN AMETI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.88
16 HAVA ALI MIFTARI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 9.88
17 SEMINE SEFEDIN ASANI Fakulteti Ekonomik Financa, banka dhe sigurime 9.87
18 RINA ALIRAMI ALIMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.86
19 ZEHRA IMER SAITI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.83
20 DEGA ATLI MARKU Fakulteti Filozofik Psikologji 9.83
21 ERMIRA ERDUAN AJDO Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji ushqimore 9.83
22 SABERXHANE XHAVIT USEINI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.80
23 LIBER RIDVAN EMINI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.80