//Besa Dogani
Besa Dogani 2018-10-12T09:33:22+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
BESA DOGANIPËRSËRITJA E EMRIT ZOT-PERËNDI NË VEPRËN MENDIME TË REXHEP VOKËSJETA DHE VEPRA E REXHEP VOKËS181-1932018978-608-248-021-3Download
BESA DOGANIGRATË JANË ÇELËSI PËR NDRYSHIMEARS ALBANICA320182545-4781Download
DOGANI BESATIK NË PROCESIN EDUAKTIVO-ARSIMORMËSUESI SOTNR 67, 820192545-4293Download
DOGANI BESASCHOOL CULTURE AND CLIMATE, FACTORS FOR AN EFFECTIVE SCHOOLKNOWLEDGE28.3.757, 758, 759, 76020182545-4439Download
DOGANI BESANDIKIMET POLITIKE NË KULTIVIMIN E TRASHËGIMISË KULTURORE SHQIPTARE NË MAQEDONINË E VERIUTALBANOLOGJIAVOL.6 NR 11-12186, 187, 18820191857-9485Download
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
JEHONA RUSHIDI REXHEPI, BESA DOGANIPATTERNS OF TEXTUAL TRANSFORMATIONS IN ALBANIAN LITERATURE FOR CHILDREN AND THEIR ADJUSTMENT TO THE PEDAGOGICAL REQUIREMENTSKONFERENCA E IV NDËRKOMBËTARE E FAKULTETIT FILOLOGJIK, UTTETOVË2017
BESA DOGANITHE PARTICIPATORY APPROACH OF RESPONSIBLE SUBJECTS IN SCHOOLS FOR A MORE SUCCESSFUL ADAPTATION OF STUDENTSKONFERENCA E V NDËRKOMBËTARE E FAKULTETIT FILOZOFIK, MEETING POINT AND CULTURAL DIVERGENCIES IN THE BALKANS, UTTETOVË2017
BESA DOGANIPËRSËRITJA E EMRIT ZOT-PERËNDI NË VEPRËN MENDIME TË REXHEP VOKËSKONFERENCA E XI SHKENCORE NDËRKOMBËTARE, UEJL, TETOVË2545-47812017
BESA DOGANIHISTORICAL AND POLITICAL IMPACTS ON DIGITAL CULTURAL HERITAGE CULTIVATION IN MACEDONIASEMINARI I XII NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË2018
DOGANI BESASCHOOL CULTURE AND CLIMATE, FACTORS FOR AN EFFECTIVE SCHOOLKNOWLEDGE IN PRACTICEBANSKO, BULLGARI2545-44392018
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN

View publications by citation.

Publications, in process.