Njoftim

2018-12-24T15:21:50+00:00 Dhjetor 24, 2018|

Lënda: Njoftim për afatin e rregullt të janarit 2018/19, kushtet dhe kriteret e paraqitjes së provimeve dhe regjistrimin e semestrit veror 2018/19