Njoftim

2020-05-22T17:59:15+00:00 Maj 22, 2020|

Njoftohet stafi akademik dhe studentët e Universitetit të Tetovës se më 25.5.2020 (e hënë), me rastin e festës së Fitër Bajramit, në Universitet nuk do të punohet.

Me respekt,

Njësia për çështje normative-juridike
dhe administrative