NJOFTIM

për transferimin dhe regjistrimin e studentëve në fakultetet dhe njësitë akademike të Universitetit të Tetovës në semestrin veror 2022/23

 

Për më shumë, shkarkoni dokumentin në vijim:

Transferim – 2022/23