Nobelisti Ferid Murad mori pjesë në hapjen zyrtare të konferencave shkencore të Fakultetit të Shkencave të Zbatuara dhe Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore

Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të Shkencave të Zbatuara  si dhe Konferencës II Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit
image
Nobelisti Ferid Murad mori pjesë në hapjen zyrtare të konferencave shkencore të Fakultetit të Shkencave të Zbatuara dhe Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore