/Lajme

Gëzuar festën e Krishtlindjeve

Në emër të stafit akademik, studentëve dhe të punësuarve të tjerë në Universitetin e Tetovës dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të krishterë ua uroj festën e Krishtlindjeve. Festat fetare dhe harmonia ndërfetare te kombi shqiptar, ndër shekuj kanë reflektuar solidaritet, tolerancë, mirëkuptim [...]

2019-12-26T16:53:18+00:00 Dhjetor 26, 2019|

Në UT u mbajt koncerti i Orkestrës kamertale

Në Universitetin e Tetovës, më 24 dhjetor 2019 u mbajt koncerti i “Orkestrës kamertale të harkorëve të rinj”, i përbërë nga studentë të Fakultetit të Arteve – Programi studimor i Artit muzikor, të udhëhequr nga Prof. Ord. Blerim Grubi. Me [...]

2019-12-25T15:55:09+00:00 Dhjetor 17, 2019|