/Lajme

Telegram Ngushëllimi

Një lajm i hidhur ndarja nga jeta e Nexhmije Pagarushës, ikonës së muzikës shqiptare, e cila me zërin e saj të magjishëm bëri që muzika shqiptare të njihet edhe në përmasa ndërkombëtare. Nexhmije Pagarusha me personalitetin e saj prej artisteje të mirëfilltë, u shndërrua në [...]

2020-02-07T17:06:22+00:00 Shkurt 07, 2020|

Letër ngushëllimi

Shkëlqesisë së Tij, Z. Hasan Mehmet Sekizkök, Ambasador i Republikës së Turqisë në Maqedoninë e Veriut Me shumë trishtim dhe pikëllim e morëm lajmin për tërmetin e fuqishëm që e goditi rajonin Elazig, duke rezultuar në humbje tragjike të shumë jetëve dhe njerëzve të plagosur, [...]

2020-01-28T15:40:52+00:00 Janar 28, 2020|

Gëzuar festën e Krishtlindjeve ortodokse

Në emër të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve ortodoksë ua uroj festën e Krishtlindjeve. Urojmë që kjo festë fetare, bashkëkombëseve, bashkëqytetarëve tanë dhe jo vetëm t’ju sjellë shëndet, paqe dhe lumturi. Në frymën e respektit dhe harmonisë ndërfetare të vijojmë të punojmë për mirëqenien [...]

2020-01-06T17:23:21+00:00 Janar 06, 2020|