/Lajme

Universiteti i Tetovës e vijon bashkëpunimin arsimor me programin ndërkombëtar për mobilitet Erasmus Plus

Universiteti i Tetovës edhe përkundër pandemisë globale të Covid-19, e vazhdon veprimtarinë e tij dhe përkujdesjen maksimale ndaj studentëve. Sikurse deri më tani, që janë realizuar ligjëratat online dhe janë organizuar edhe disa aktivitete të tjera arsimore dhe shkencore përmes komunikimit online, Universiteti ynë është [...]

2020-05-22T17:56:38+00:00 Maj 22, 2020|

UT – DITËT E HAPURA ONLINE

Universiteti i Tetovës i njofton të gjithë maturantët se, më 13, 14 dhe 15 maj 2020, do t’i organizojë online “Ditët e Hapura”. Kjo formë e organizimit online e “Ditëve të Hapura” përmes një platforme të krijuar enkas nga UT për maturantët, aplikohet për herë [...]

2020-05-09T13:29:49+00:00 Maj 09, 2020|

Urime Dita e Evropës

Your Excellency, Ambassador Samuel Žbogar, On behalf of the University of Tetova and on my behalf allow me to express our cordial congratulations on the occasion of the Europe Day, especiallywhen this year European Union celebrates the70th anniversary of the Schuman Declaration. On this important [...]

2020-05-09T13:31:09+00:00 Maj 09, 2020|

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Floridës Jugore nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e realizuan Konferencën finale të projektit të përbashkët hulumtues

Edhe pse në kushte të pandemisë, Universiteti i Tetovës e vazhdon bashkëpunimin e suksesshëm me universitetet nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kësaj radhe, përmes komunikimit online, studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës dhe studentët nga [...]

2020-05-06T23:35:45+00:00 Maj 06, 2020|

Dekani i UT-së Prof. Dr. Berton Sulejmani në bashkautorësi me Prof. Dr. Veselinka Labroskën e promovuan librin me titull: “Libër bashkëbisedimesh maqedonisht-shqip / shqip-maqedonisht”

Dekani i Fakultetit Filologjik, Prof. Dr. Berton Sulejmani në bashkautorësi me Prof. Dr. Veselinka Labroskën, këshilltare shkencore në Institutin e Gjuhës Maqedonase “Krste Misirkov”-Shkup dhe profesoreshë në Programin Studimor Gjuhë dhe Letërsi Maqedonase në Universitetin e Tetovës, [...]

2020-05-02T03:06:04+00:00 Maj 01, 2020|