/Erasmus+
Erasmus+ 2019-11-13T00:32:01+00:00

Turqi

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Ankara University, Ankara,Turqi TR ANKARA01 Mjekësi www.ankara.edu.tr
Kirklareli University, Kirklareli TR KIRKLAR01 Gjuhë dhe Letërsi Turke www.kirklareli.edu.tr
Akdeniz University, Antalya, Turqi TR ANTALYA01 Gjuhë dhe Letërsi Turke www.akdeniz.edu.tr
Istanbul  Gelisim University, Istanbul TR ISTANBU32 Mekatronikë, Grafik Dizajn dhe Arkitekturë www.gelisim.edu.tr
Karabuk University, Karabuk TR KARABUK01 Mekatronikë www.karabuk.edu.tr
Erciyes University,Kayseri TR KAYSERI01 Mekatronikë, Arkitekturë, Teknologji Ushqimore, Farmaci, Matematikë, Artet e Bukura (Instrument, Grafik Dizajn, Skulpturë, Muzikë dhe Pikturë) www.erciyes.edu.tr
Mehmet Akif Ersoy University, Burdur TR BURDUR01 Psikologji, Ekonomi, Fizikë www.mehmetakif.edu.tr
Ahi Evran University, Kirshehir TR -KIRSEHI01 Ekonomi, Biznes administratë, Biologji, Fizikë, Kimi, Matematikë, Gjeografi, Edukatë Fizike-Sport, Histori, Pedagogji, Psikologji, Muzik, Arte të Bukura dhe Infermieri www.ahievran.edu.tr
Marmara University, Stamboll TR ISTANBU05 Sociologji www.international.marmara.edu.tr
Yildiz Technical University, Stamboll TR ISTANBU07 Gjeodezi www.yildiz.edu.tr
Usak University TR USAK01 Filozofi, Filologjik dhe Artet e Bukura www.usak.edu.tr
Nuh Naci Yazgan University, Kayseri TR KAYSERI03 Të Ushqyerit www.nny.edu.tr
Uludag University, Bursa TR BURSA01 Artet e Bukura, Arkitekturë, Sport dhe Gjuhët www.english.uludag.edu.tr
Afyon Kocatepe University, Afyonkarahisar TR AFYON01 Artet e Bukura, Ekonomi, Mjekësi, Farmaci dhe Psikologji www.uim.aku.edu.tr
Eskishehir Osmangazi University, Eskishehir TR ESKISEH02 Biologji www.iro.ogu.edu.tr
Istanbul Aydin University, Stamboll TR ISTANBU25 Gjuhë dhe Letërsi Angleze, Gjuhë dhe Letërsi Turke, Shkenca Politike dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar www.aydin.edu.tr

Rumani

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
West University of Timisoara RO TIMISOA01 Filologji www.uvt.ro
Universitatea Babes-Bolyai RO CLUJNAP01 Kimi www.chem.ubbcluj.ro
Banat’s University of Agricultural Science and Veterinery Medicine “King Michael I of Romania”, Timisoara, Rumuni RO TIMISOA03 Biznes Administratë, Drejtësi, Shkencat Matematike-Natyrore, Teknologji Ushqimore dhe Sport www.usab-tm.ro
Universitatea din Oradea, Oradea, Rumuni RO ORADEA01 Shkencat Sociale www.uoradea.ro