Kroaci

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
University College of Management and Design Aspira, Split, Kroaci HR SPLIT02 Menaxhment dhe Administratë, Sport dhe Turizëm www.aspira.hr
University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić HR ZAPRESI01 Biznes Administratë https://www.bak.hr/en
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek-UNIOS, Osijek HR OSIJEK01 Teknologji ushqimore http://www.unios.hr/

Lituani

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Lithuania Business University of Applied Sciences, Klaipeda LT KLAIPED07 Shkencat Sociale, Biznes dhe Administratë, Shkencat Kompjuterike dhe Turizëm www.ltvk.lt
Panevèžys University of Applied Sciences, Panevèžys LT PANEVEZ01 Shkencat kompjuterike, Ndërtimtari, Drejtësi, Biznes ndërkombëtar, Kontabilitet, Pedagogji, Menaxhment, Infermieri, Fizioterapi, Stomatologji https://panko.lt/

Slloveni

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Alma Mater Europaea- European Center, Maribor SI MARIBOR10 Shkencat Sociale, Marrëdhëniet Ndërkombëtare, Shkencat Humane dhe Fizioterapi www.almamater.si
University of Maribor SI MARIBOR01 Infermieri, Mjekësi e Përgjithshme, ICTs, Drejtësi www.um.si

Hungari

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Szegedi Tudomanyegyetem – University of Szeged, Szeged HU SZEGED01 Inxhinieri https://u-szeged.hu/

Suedi

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Linnaeus University, Vaxjo S VAXJO03 Shkencat sociale, ICTs https://lnu.se/en/

Portugali

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Instituto Politecnico de Tomar, Tomar P TOMAR01 ICTs http://portal2.ipt.pt/