/Erasmus+
Erasmus+ 2019-05-13T10:18:06+00:00

Bullgari

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
St.Cyril and St.Methodius University of Veliko Turnovo BG VELIKO 01 Sport, Edukatë Fizike, Shkenca Sportive www.uni-vt.bg
Medical University-Plovdiv BG PLOVDIV 02 Mjekësi www.meduniversity-plovdiv.bg
South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari BG BLAGOEV02 Filozofi, Shkencat Politike, Drejtësi www.swu.bg
University for Architecture,Civil Engineering and Geodesy(UACEG),  Sofje, Bullgari BG SOFIA04 Gjeodezi , Gjeoinformatikë www.uacg.bg

Itali

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Universita’ Degli Studi Del Molise I CAMPOBA01 Shkencat Kompjuterike, Artet dhe Shkencat Humane, Biznes Administratë, Drejtësi, Infermieri www.unimol.it
Universita’ Degli Studi Di Salerno, Itali I SALERNO01 Kimi www.unisa.it
Universita’ Degli Studi Di Bari Aldo Moro, Itali I BARI01 Drejtësi, Filozofi dhe Etikë www.uniba.it
Accademia Della Moda-Italian University of Arts and Design, Napoli,Itali I NAPOLI13 Grafik Dizajn www.accademiamoda.it
Fondazione Accademia di Belle Arti “P.Vannuci” or Academy of Fine Arts, Perugia, Itali I PERUGIA04 Artet e Bukura dhe Dizajn www.abaperugia.com

Poloni

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
University of Bialystok PL BIALYST04 Fizikë www.uwb.edu.pl
Adam Mickiewicz University, Poznan, Poloni PL POZNAN01 Gjuhë Shqipe, Gjuhë Maqedone www.poznan.uw.gov.pl
Akademia Wychowania Fizycznego we Wroclawiu, Wroclaw PL WROCLAW08 Edukatë Fizike (Shkenca Sportive), Fizioterapi dhe Turizëm www.en.erasmus.awf.wroc.pl

Kroaci

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
University College of Management and Design Aspira, Split, Kroaci HR SPLIT02 Menaxhment dhe Administratë, Sport dhe Turizëm www.aspira.hr

Lituani

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Lithuania Business University of Applied Sciences, Klaipeda LT KLAIPED07 Shkencat Sociale, Biznes dhe Administratë, Shkencat Kompjuterike dhe Turizëm www.ltvk.lt

Slloveni

EMRI I INSTITUCIONIT ERASMUS KODI DREJTIMI WEBFAQJA
Alma Mater Europaea- European Center, Maribor SI MARIBOR10 Shkencat Sociale, Marrëdhëniet Ndërkombëtare, Shkencat Humane dhe Fizioterapi www.almamater.si
University of Maribor SI MARIBOR01 Infermieri, Mjekësi e Përgjithshme www.um.si