//Adnan Ismaili
Adnan Ismaili 2018-10-10T14:47:22+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ISMAILI, ADNAN. JUSUFI DHE ZULEJHAJA NË LETËRSINË SHQIPESHQYRTIME ALBANOLOGJIKE2004
ISMAILI, ADNAN.NGA GAZEMISTANI NË SARAJEVË: RIKTHIMI NË BALLKANARASTɪRMA RAPORLARI2010
ISMAILI, ADNAN.RIZBULIMI I MEHMET AKIF ERSOJITMEHMET AKIF MILLI MUCADELE VE ISTIKLAL MARŞI222011
ISMAILI, ADNAN.ALIYA’NIN ARNAVUTÇA KONUŞTOĞU ZAMANLARDAHECENR. 229, V. 32016
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ISMAILI, ADNAN.ORIENTALIZMAT E GJUHËS SHQIPE ME ETIMOLOGJI ARABEKONFERENCA E PARË NDËRKOMBËTARE E FAKULTETIT FILOZOFIK-USHTTETOVË2013
ISMAILI, ADNAN.ZHBËRJA E IDENTITETIT ISLAM NË SHKUP- 90 VJETORI I RRËNIMIT TË XHAMISË BURMALISHQIPTARËT E SHKUPIT ME RRETHINË NË MES DY LUFTËRAVE BOTËRORESHKUP2015
ISMAILI, ADNAN.HISTORIA ISLAME NË GJUHËN SHQIPE- HISTORIA E JUSUFIT (A.S), SIMPOZIUMI I DYTË NDËRKOMBËTAR- QYTETËRIMI ISLAM NË BALLKANISTAMBUL2015
ISMAILI, ADNAN.KONTRIBUTI I SAMI FRASHËRIT PËR GJUHËSINË DHE NDIHMESA E TIJ PËR STANDARTIZIMIN E GJUHËS SHQIPE110 VJETORI I VDEKJES SË SAMI FRASHËRITPRISHTINË2014
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ISMAILI, ADNAN. ARABISHTJA BASHKËKOHORE I2016
ISMAILI, ADNAN& LATA, ZIBER. ARABISHTJA BASHKËKOHORE IV2016

View publications by citation.

Publications, in process.