//Në UT zhvillohet me sukses afati i parë i regjistrimit për vitin akademik 2020/2021

Në UT zhvillohet me sukses afati i parë i regjistrimit për vitin akademik 2020/2021

2020-08-26T14:58:43+00:00 Gusht 26, 2020|

Në Universitetin e Tetovës vijon regjistrimi i studentëve të rinj për vitin akademik 2020/2021. Në ditën e parë dhe të dytë, interesimi i kandidatëve – studentëve të rinj ka qenë sipas parashikimeve të drejtuesve të njësive akademike – fakulteteve.
Ata thonë se oferta arsimore – shkencore e këtij institucioni, ka tërhequr një numër të konsiderueshëm të kandidatëve të cilët aplikojnë në programet dhe drejtimet studimore që i ofron Universiteti i Tetovës.
Puna efikase e shërbimeve administrative, informacioni i pasur me udhëzimet e detajuara për mënyrën e aplikimit elektronik, kanë ndikuar që ky proces të zhvillohet normalisht edhe në kushte pandemie.
Autoritetet e Universitetit, presin që regjistrimet në këtë institucion, të zhvillohen me këto ritme dhe të plotësohen pjesa dërmuese e vendeve të lira të shpallura në konkursin e këtij viti.
Afati i parë i regjistrimit do të jetë i hapur deri më 28 gusht (e premte).