Njoftim

2018-12-24T14:35:24+00:00 Dhjetor 24, 2018|

Lënda: Njoftim për ndryshimin e mënyrës së studimeve nga e rregullt me korrespondencë dhe anasjelltas në semestrin veror 2018/19.