Njoftim

2019-05-16T10:20:21+00:00 Maj 16, 2019|

Lënda: Thirrje për pjesëmarrje në SHKOLLA E OHRIT E SË DREJTËS NATYRORE me temë: „Sfidat e reformave në sistemin juridik, politik dhe të sigurisë“

 

Shkarko: Njoftim16052019