FTESË

 

Të nderuar,

Universiteti i Tetovës ka nderin t’Ju ftojë të merrni pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit të ri akademik 2019/2020 dhe pritjen solemne të studentëve të rinj.

Ceremonia do të mbahet më 1.10.2019, në orën 11:00, në amfiteatrin e Rektoratit të Universitetit të Tetovës.

Pas përfundimit të pritjes solemne, në orën 12:00, studentët do ta fillojnë vitin akademik në auditorët e fakulteteve përkatëse.

Ju urojmë suksese!

Zyra për Informim