Në emër të studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve të fesë islame Jua uroj festën e Kurban Bajramit.

Në këtë ditë feste, në të cilën atmosfera shpirtërore ndihet gjithandej, Jua përcjell urimet vëllazërore, me dëshirën  që të keni shëndet, mirëqenie dhe vetëm suksese.

Kurban Bajrami është simbol i sakrificës, sinqeritetit e solidaritetit, prandaj le të shprehim devotshmërinë dhe humanitetin tonë, vlera këto që e kanë shoqëruar kombin tonë ndër vite.

Urime festën e Kurban Bajramit për të gjithë Ju dhe familjet tuaja!

 

REKTORI

Prof. Dr. Vullnet Ameti