Fillimi/Bursa

Konkurs – ESM 2021-2022

Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar në mes SHA Centralet elektrike të Maqedonisë së Veriut (SHA ESM Shkup) dhe Universitetit  të Tetovës, është shpallur: KONKURS për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës. Në këtë konkurs mund të paraqiten studentët [...]

2022-11-14T12:19:39+02:00Nëntor 14, 2022|

Konkurs – Bursa studimi në Hungari

Qeveria hungareze shpall konkurs për programin e bursave Stipendium Hungaricum në Universitetin Eötvös Loránd (ELTE) që është një ndër universitetet më të mira, bazuar në përsosmërinë e mësimdhënësve dhe studentëve në Hungari. ELTE (i themeluar në vitin 1635) është universitet udhëheqës kërkimor në Hungari. Ky [...]

2018-05-29T15:03:46+02:00Shkurt 12, 2018|

Konkurs – Bursa studimi master për inxhinieri strukturore

M.Sc. Menaxhimi dhe Inxhinierimi në Inxhinieri Strukturore dhe Menaxhimi i Rrezikut të Objekteve Industriale (MME-CONSTRUCT) në gjuhën angleze, është program ndërkombëtar, që u ofron studentëve një mjedis ndërkulturor për trajnim në fushën e inxhinierisë strukturore dhe menaxhimin e rrezikut të objekteve industriale.Të diplomuarit e pajisur [...]

2018-05-29T15:05:38+02:00Shkurt 05, 2018|
Go to Top