/Конкурси (Центар за кариера)

Конкурс – Vision Market

ВИЗИЈА Пазар е компанија која се занимава со истражување на пазарот во сите области и треба да ангажира геодети од Скопје и од други градови во Македонија кои ќе спроведат теренски истражувања. Бараме соработници кои имаат сериозен став и одговорност на работа и се подготвени [...]

2018-06-26T14:12:52+00:00 Април 20, 2018|

Конкурс – MKHost

Хостинг провајдер и најголемиот попишувач на домен во Македонија, МКhost, објавува конкурс за вработување со можности за вработување за повеќе работни места. Секој активен или дипломиран студент може да аплицира за соодветната позиција. Кои позиции можете да ги пријавите? Системски администратор - https://www.mkhost.com.mk/career/support PHP Developer [...]

2018-06-26T14:13:02+00:00 Април 20, 2018|

Конкурс – Инженер за статистичка контрола на процесот од ЏОНСОН МАТЕЈ

Celan Air е светски лидер во производството и развојот на авто каталитички конвертор. Ние ги користиме нашите знаења за креирање на иновативни производи кои играат клучна улога во намалување на отровни гасови и подобрување на квалитетот на воздухот и животната средина, а ние нудиме целосна [...]

2018-06-26T14:13:13+00:00 Април 20, 2018|

Конкурс – British American Tobacco

Меѓународната програма (БАТ) е глобален лидер со повеќе од 200 брендови на повеќе од 200 пазари. Оваа програма ви помага целосно да ја разберете динамиката на пазарот и функционирањето на маркетинг одделенијата за брендови, трговија, стратешко планирање и заеднички ставови за да постигнете одлични деловни [...]

2018-06-26T14:13:25+00:00 Април 20, 2018|

Конкурс – За млади архитекти

YAC е меѓународна асоцијација која датира од 2013 година и има повеќе од 17 организирани натпревари со идеи наменета за негување и ширење на нови архитекти и дизајнери од целиот свет. Во моментов, YAC промовира воен музеј, еден интересен проект во соработка со италијанската влада, [...]

2018-06-26T14:17:12+00:00 Март 28, 2018|

Конкурс – Практична работа

ML Components GmbH, дистрибутер на електронски компоненти, нуди практиканти за студентите преку програмата Еразмус + или самостојно, во овие области: продажба, набавка, сметководство, човечки ресурси, ИТ и маркетинг. Седиштето на компанијата се наоѓа во Мајнц, Германија. Покрај тоа, тој исто така е сопственик на подружница [...]

2018-06-26T14:17:26+00:00 Март 28, 2018|

Конкурс – Практична работа во САД

NewMan's Business Accelerator за прв пат во Македонија овозможува работа по професија (во форма на платена работа и во форма на специјализација) за студенти, дипломирани студенти и професионалци. Изберете го соодветното поле и аплицирајте! Практични вработување, магистерски и докторски студенти на возраст од 18 години [...]

2018-06-26T14:20:30+00:00 Март 09, 2018|

Конкурс – Work and Travel во Германија

Службата за вработување EVIVA на 05 март-понеделник, спроведува интервју за студентите кои сакаат да учествуваат во програмата Work & Travel Germany. Интервјуто го спроведува персоналот задолжен за оваа програма. Слободни работни места за учениците се отворени низ цела Германија: Мекдоналдс Бургер Кинг Забавни паркови Куќа [...]

2018-06-26T14:24:55+00:00 Февруари 23, 2018|