/News/

Gëzuar festën e Krishtlindjeve ortodokse

Të nderuar miq, kam kënaqësinë e veçantë, që në emër të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve ortodoksë t’Jua uroj festën e Krishtlindjeve. Urojmë që kjo festë fetare, bashkëkombësve e bashkëqytetarëve tanë t’ju sjellë shëndet, paqe dhe lumturi. Në frymën e respektit dhe harmonisë ndërfetare [...]

2021-01-06T22:21:37+00:00 Janar 06, 2021|

Gëzuar Vitin e Ri 2021

Të nderuar miq, Në emrin tim, të stafit akademik dhe të studentëve të Universitetit të Tetovës Jua uroj Vitin e Ri 2021, duke Ju dëshiruar fat dhe mbarësi. Edhe përkundër situatës me pandeminë Covid-19, viti qe e lëmë pas, për Universitetin tonë ishte i suksesshëm, [...]

2020-12-31T18:26:32+00:00 Dhjetor 31, 2020|

Konkurs – Rikualifikim

Në bazë të nenit 79 të Ligjit për arsim fillor, nenit 59 të Ligjit për arsim të mesëm, nenit 141 të Ligjit për arsim të lartë, Rregullores për kushtet dhe mënyrën e ndjekjes së mësimit, dhënien e provimeve dhe arritjen e përgatitjes pedagogjike - psikologjike [...]

2020-12-30T14:52:04+00:00 Dhjetor 30, 2020|

Gëzuar festën e Krishtlindjeve

Në emër të stafit akademik, studentëve dhe të punësuarve të tjerë në Universitetin e Tetovës dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të krishterë ua uroj festën e Krishtlindjeve. Festat janë një moment i mirë për të reflektuar ndaj njëri –tjetrit, sidomos këtë vit [...]

2020-12-25T22:39:51+00:00 Dhjetor 25, 2020|