About Besar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Besar Huseini has created 1579 blog entries.

Universiteti i Tetovës dhe Agjencia për promovimin e sipërmarrjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Agjencia për promovimin e sipërmarrjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot nënshkruan memorandum bashkëpunimi. Në takimin, që sot u realizua në mes udhëheqësisë së Universitetit tonë dhe udhëheqësisë së kësaj Agjencie u [...]

2022-06-16T20:44:24+02:00Qershor 16, 2022|
Go to Top