Fillimi/Bursa
Bursa2018-06-25T10:52:10+02:00
1202, 2018

Konkurs – Bursa studimi në Hungari

Shkurt 12, 2018|Categories: Bursa|

Qeveria hungareze shpall konkurs për programin e bursave Stipendium Hungaricum në Universitetin Eötvös Loránd (ELTE) që është një ndër universitetet më të mira, bazuar në përsosmërinë e mësimdhënësve dhe studentëve [...]

Go to Top