/Konkurse (Qendra për Karrierë)

Konkurs – ESM

Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar në mes SHA Centralet elektrike të Maqedonisë së Veriut (SHA ESM Shkup) dhe Universitetit të Tetovës, është shpallur: KONKURS për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës. Në këtë konkurs mund të paraqiten: • [...]

2019-09-11T09:51:45+00:00 Shtator 11, 2019|

Konkurs – Kampionati V Botëror Ndëruniversitar – PULA 2019

Kampionati Botëror Ndëruniversitar është kampionat sportiv, i paraparë për stimulimin e sportit mes universitetesh, nëpërmjet promovimit të parimeve fair-play të lojës, diversitetit dhe inkluzionit. Në edicionin e vitit 2018, në këtë event morën pjesë 2.700 studentë nga 72 universitete, të 30 vendeve të Evropës, Afrikës, [...]

2019-09-11T09:44:03+00:00 Shtator 11, 2019|

Shkolla verore për studime të sigurisë – Kyata 2019

Organizata rinore e Traktatit të Atlantikut në Kosovë, bën thirrje për pjesëmarrje në evenimentin: Edicioni i nëntë i Universitetit veror për studime të sigurisë, që do të mbahet me rastin e përvjetorit të 9-të të KYATA-s. Këtë vit, Universiteti veror do të mbahet në Prishtinë, [...]

2019-06-17T13:31:10+00:00 Qershor 17, 2019|

Konkurs – MASH

PLOTËSIM I KONKURSIT PËR NDARJE TË BURSAVE PËR STUDENTËT E RREGULLT TË REGJISTRUAR NË STUDIMET DERIDIPLOMIKE TË CIKLIT TË PARË NË UNIVERSITETET PUBLIKE DHE PRIVATE SI DHE NË INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019 Ministria e [...]

2019-04-01T09:05:03+00:00 Prill 01, 2019|

Shpallje për kryerjen e punës praktike në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Ju informojmë se studentët e institucioneve të arsimit të lartë nga fusha e ekonomisë, drejtësisë, shkencave kompjuterike dhe shkencave të tjera shoqërore, që i përkasin fushave të punës së njësive organizative të Bankës Popullore kanë mundësi të kryejnë punë praktike në Bankën Popullore të Republikës [...]

2019-03-13T14:21:34+00:00 Mars 13, 2019|